2117 Stevik navy 15 l

0 %
(0 hodnocení)

Univerzální a stylový batoh Stevik od značky 2117 of Sweden nabízí širokou škálu využití, hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě Stevik má pro tento případ našitá praktická poutka s drukem. - Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň... Celý popis

Koupit za 899 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Univerzální a stylový batoh Stevik od značky 2117 of Sweden nabízí širokou škálu využití, hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti.

Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě Stevik má pro tento případ našitá praktická poutka s drukem.

- Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

- Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce.

 

Objem: 15 litrů

Rozměry: 26 x 16 x 36 cm
Zobrazit více

Parametry

Objem 15 l
Značka 2117

Podobné produkty